www.oldtimerleek.nl
Het was weer genieten op de 6e Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek. Veel liefhebbers van motoren en bromfietsen kwamen af op de vele twee- en driewielers die op de beurs over twee hallen verdeeld stonden te pronken.

Bijzondere motoren en bromfietsen stonden opgesteld op de beurs. Clubs als o.a. de JAWA club en Veteranen motoren hadden flink uitgepakt met prachtige modellen uit een ver verleden.
Niet alleen bromfietsen en motoren waren vertegenwoordigd op de 6e editie van de beurs, ook waren er heel veel verkoopstands met onderdelen, documentatie, en accessoires en aanverwante artikelen.

Ook een prachtige verzameling buitenboordmotoren van het museum De Verzamelaar uit Zuidhorn kregen ruim de aandacht van de bezoekers. En uiteraard de prachtige verhalen en uitleg over deze motoren werden zeer gewaardeerd.

De organisatoren Anton Rosema en Jacob Veenema hebben enthousiaste reacties gehad van zowel bezoekers als van de deelnemers betreffende de beurs. Een alweer 7e editie kan dan ook niet achterwege blijven. Op 14 en 15 maart 2020 wordt de 7e editie weer gehouden.
Een filmpje van de beurs in 2019 door Jan Eggens: 
 











Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


info@classicmotor-bromfietsbeurs.nl
evenementen@sportcentrumleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright 2017
Sportcentrum Leek