www.oldtimerleek.nl
Veel te zien op de 7E CLASSIC MOTOR & BROMFIETSBEURS.
Het is bijna weer zover op zaterdag 14 en zondag 15 maart is er in twee hallen van Sportcentrum Leek de 7e Classic motor & bromfietsbeurs. En er valt weer veel te zien en te beleven. Mooie collecties motoren van diverse clubs van begin vorige eeuw tot en met de eind jaren ’80 zijn op de beurs te bewonderen. Aanwezig zij o.a. de JAWA club, Klassieke Japanse motorenclub is met een mooie collectie. Ook veel particulieren hebben zich ingeschreven om hum tweewieler te verkopen of te showen.

Uiteraard ontbreken de klassieke bromfietsen niet. Merken als Zundap, Kreidler, Puch, Berini, Testi en vele andere merken bromfietsen zijn volop te bewonderen. Een particuliere verzamelaar van Kreidler bromfietsen heeft zijn verzameling op de beurs staan.

Veel standhouders met onderdelen, documentatie, gereedschap, miniaturen en van alles en nog wat hebben zich ingeschreven. Ook veel nieuwe standhouders komen naar Leek. En natuurlijk ontbreken de Retrospullen uit de jaren ’50 en ’60 niet.

Evenals vorig jaar is er weer plaats gemaakt voor occasions van een jongere leeftijd. In een speciale occasionhoek kunnen handelaren en particulieren hun motoren, bromfietsen en scooters te koop aanbieden. En ook voor particulieren is de mogelijkheid overtollige onderdelen en alles wat daar mee te maken heeft te koop aan te bieden. Deelname is gratis. Wel eerst even inschrijven voor een standplaats

Op de beurs een mooie verzameling vooroorlogse buitenboordmotoren van Museum de Verzamelaar. En de heer Reindersma van dit museum kan daar zeer boeiend verhaal over vertellen.

De openingstijden zijn op zaterdag 14 en zondag 15 maart van 09:00 tot 17:00 uur.

Voor alle informatie en inschrijving betreffende de 7e Classic motor & bromfietsbeurs elders op deze site te vinden.

Een filmpje van de beurs in 2019 door Jan Eggens: 
 

 
39e Horsepowerrun
19 april 2020

klik op de afbeelding voor de website van de organisatie
Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


info@classicmotor-bromfietsbeurs.nl
evenementen@sportcentrumleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright 2017
Sportcentrum Leek