Selecteer een pagina
Veel deelnemers hebben zich al ingeschreven voor de 9e editie van de Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek.

Onder de deelnemers een aantal clubs met mooie motoren en bromfietsen zoals Klassieke Japanse Motoren Club, Simson bromfietsclub die groot gaan uitpakken met ook deelnemers uit het buitenland, Stichting Classic 50cc grasbaanteam, Sparta-bromfietsclub, Veteranen Motoren Club met een schitterende collectie oldtimer motoren vanaf begin 1900, Honda club en de Vereniging Klassieke Motoren. Met diverse clubs nog in gesprek.

Ook veel particuliere deelnemers met bijzondere exemplaren en verzamelingen komen naar de beurs in Leek.

Veel stands met onderdelen, accessoires, gereedschap, miniaturen, wandborden, documentatie en spullen die bij de beurs passen. Ook veel nieuwe standhouders hebben zich aangemeld.
Deelnemen aan de beurs kan nog steeds. Voor handelaren en clubs is er nog plaat op de beurs. Deelname is gratis. Voor de verkoop of showen van bromfietsen, scooters, motoren, onderdelen en alles wat daarbij hoort kan op de beurs aangeboden worden. Uiteraard wel even van tevoren inschrijven om een plaats te reserveren.

Op deze editie ook occasions motoren en bromfietsen e.d. voor de verkoop (leeftijd onbelangrijk).

Voor alle informatie en inschrijven voor de 9e editie van de Classic motoren & bromfietsbeurs elders op deze site.