Selecteer een pagina

Veel bezoekers kwamen af op de 9e editie van de Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek. Op zowel de zaterdag als op zondag het erg druk op de beurs.

Een grote diversiteit aan motoren en bromfietsen stonden opgesteld in twee beurshallen. Exclusieve, bijzondere, en ook modellen voor dagelijks gebruik. Voertuigen van meer dan 100 jaar oud tot Youngtimers van 20 jaar oud.
Een honderdveertigtal deelnemers waren naar Leek gekomen om motoren en bromfietsen te showen of te verkopen. Ook veel handelaren met onderdelen, miniaturen, retrospullen en nog veel meer deden goede zaken.

Schitterende en vaak bijzondere exemplaren in de stands van de Vetranen Motoren Club, Maico club, Vereniging Klassieke Motoren, Simson bromfietsclub, Sparta bromfietsclub, Honda claub, BMW mono club op de beurs te pronken. En uiteraard ook op de andere clubstands mooie machines. Dit jaar ook veel mooie bromfietsen en motoren uit privé collecties.

De organisatoren hebben enthousiaste reacties ontvangen van zowel bezoekers als van de deelnemers betreffende de beurs. De Classic motor & bromfietsbeurs groeit steeds verder en de 10e editie kan dan ook niet achterwege blijven. Op zaterdag 1 en zondag 2 maart 2025 wordt de 10e editie gehouden.

Alle gegevens en deelnemersformulier zijn te vinden elders op deze site.