Selecteer een pagina

Op zowel de zaterdag als op zondag was het erg druk op de beurs.

Een grote diversiteit aan motoren en bromfietsen stonden opgesteld in twee beurshallen. Exclusieve, bijzondere, en ook modellen voor dagelijks gebruik. Voertuigen van meer dan 100 jaar oud tot Youngtimers van 20 jaar oud.

Een honderdveertigtal deelnemers waren naar Leek gekomen om motoren en bromfietsen te showen of te verkopen. Ook veel handelaren met onderdelen, miniaturen, retrospullen en nog veel meer deden goede zaken.

Schitterende en vaak bijzondere exemplaren in de stands van de Vetranen Motoren Club, Jawa club, Historische Automobiel vereniging in samenwerking met Vintage Garage Doezum, Maico club op de beurs te pronken. Ook een grote stand met solexen en classic Histo carts. In onze fotogalerij elders op deze site is te zien wat er zoal op de beurs stond. En uiteraard ook op de andere clubstands mooie machines. Dit jaar ook veel mooie bromfietsen en motoren uit privé collecties.

De organisatoren hebben enthousiaste reacties ontvangen van zowel bezoekers als van de deelnemers betreffende de beurs. De Classic motor & bromfietsbeurs groeit steeds verder en de 9e editie kan dan ook niet achterwege blijven. Op zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024 wordt de 9e editie gehouden.